12 682-ма посетиха за 1 месец 2060.bg

Близо 13 хиляди посещения в първия месец от стартирането си набра сайтът 2060.bg. 258 е броят на публикуваните мнения за този период, а коментарите към тях са 370. Темата „Всичко останало” е генерирала най-много публикации, а най-коментирани са „Лечение на генетични дефекти и подобряване на човешкия геном” в тема „Медицина” и „Бог и науката” в тема „Бог”. Темите „Балкани”, „Секс”, „Бог”, „Война”, „Кой ще отвори книгата?”, „Човек”, „Космос” и „Всичко останало” са най-често посещавани.

8200 са новите посетители на 2060.bg, а около 5000 са посетили сайта повече от веднъж. Средно по 4,39 минути са прекарали посетителите на сайта, като са отворили средно по около пет страници. 40% от тях са разбрали за сайта чрез препратки от блогове, социални мрежи, форуми.

1000 потребители на Facebook са станали почитатели на инициативата 2060 през изминалия месец – 59% от тях са жени, а 41% – мъже. 92% от почитателите са на възраст между 18 и 44 години, а 50% от общия брой почитатели на каузата са във възрастовия диапазон 25-34 години.

Реклами

Етикети: , ,

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s


%d блогъра харесват това: